GRATIS VERZENDING OP ALLE PRODUCTEN!

Over ons

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze webshop!
Wij van team Dalonza willen graag een positieve bijdrage leveren aan jouw leven! Wij geloven erin dat je met kleine veranderingen in je leven, op lange termijn grote resultaten kan behalen en je beter in je vel zit. Als jij je goed voelt, voelen de mensen om je heen zich ook goed door de positieve energie die jij uitstraalt! 

Om jou hierbij te helpen, verkopen wij betrouwbare producten die een positieve bijdrage leveren aan je dagelijkse leven, zodat jij je aangenamer en comfortabeler voelt. Wij werken uitsluitend met de beste en betrouwbaarste fabrikanten. Jij staat als klant bij ons centraal, doordat vertrouwen bij ons op #1 staat!

Over Dalonza
Wat begon als een hobby, is uitgebreid tot een officiële webshop. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op. Dalonza helpt jou bij iedere stap. Heb jij hier hulp bij nodig? Dan kun je mij altijd bereiken op de contactpagina.

Wij zijn iedere dag hard op zoek naar leuke/betrouwbare/probleemoplossende producten voor jou of je dierbaren, zodat jouw leven makkelijker en comfortabeler wordt. Heb jij hier hulp bij nodig? Dan kun je ons altijd bereiken op de contactpagina.

100% Eerlijke prijzen
Dalonza vindt dat je niet te veel moet betalen voor jouw lievelingsartikelen. Daarom worden de producten direct vanuit de leverancier naar jou toegestuurd. Zo wordt er enorm bespaart op opslag-, transport- en verpakkingskosten. Daarom kan Dalonza producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

100% Geld Terug Garantie
Onze klanten staan bij ons centraal! Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling of is het toch niet wat je had verwacht? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen retourneren.

100% Veilig Betalen
Bij ons kun je gegarandeerd veilig betalen via iDeal, Mastercard/VISA, Bancontact of PayPal. 

100% Verzendgarantie
Geen zorgen over het feit dat jouw bestelling niet verzonden wordt. Wij verzenden jouw bestelling altijd en mocht er toch iets misgaan, lossen wij dit altijd netjes op! 

De verzendkosten worden voor jou betaald, zodat jij ook altijd kunt bestellen met GRATIS verzending! 

100% Productgarantie
Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan mag jij je bestelling altijd retourneren binnen afgesproken termijn. 

Welkom en kijk gerust rond op de webshop.

Team Dalonza

Altijd gratis verzending!
24/7 Klantenservice
Veilig online betalen
Niet goed? Geld terug